Підсумки 2022 року!

Це був, мабуть, один з найскладніших років у нашій історії. Але ми вдячні за те, чого він нас навчив. Єдності. Сили. Небаченої сміливості. Щирої любові, яка здатна протистояти злу. Героїзму та незламності духу. 🇺🇦

👆 2022 рік вже остаточно залишився позаду, тепер коли всі загадали новорічні бажання, хочемо підвести підсумки пройдешнього року.

❄ Запустили додаток «Мій Колумбус» для наших абонентів на Android та IOS.

❄ Для безперебійного надання послуг при відсутності електроенергії вже закупили понад 434 акумулятори та 51 генератор. Працюємо, щоб кожен мав доступ до послуги!

❄ Збудували нову сучасну гігабітну мережу у м.Чортків та продовжуємо модернізацію мережі на технологію PON у Тернопільській області.

❄ Пишаємось, що стали «Народним брендом 2022» в номінації «Кращий роботодавець року».

❄ Розширили зону покриття у м. Володимир та м.Червоноград, щоб кожен мав доступ до надійного та швидкого інтернету та телебачення від Колумбус!

❄ Продовжили забудовувати нові населені пункти у Тернопільській та Хмельницькій областях. В тому числі у найвіддаленіших неселених пунктах, де економічно не обґрунтоване покриття, але ми відповідаємо за всіх абонентів.

❄ Доєдналась до проєкту МОН і Мінцифри. По програмі на сьогодні вже підключено до швидкісного Інтернету понад 80 шкіл у Тернопільській та Хмельницькій областях.

❄ У перші місяці війни провели у понад 80 сховищ та в 20-ти підвалах Інтернет.

❄ Отримали подяку від голови Тернопільської обласної ради Головку Михайлу Йосифовичу за допомогу підрозділам Збройних Сил України та громадянам, які постраждали внаслідок бойових дій.

❄ Надали матеріальну допомогу медичним та соціальним установам: КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня», «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня», «Тернопільський Обласний Спеціалізований Будинок Дитини», «Тернопільський обласний комунальний дитячий будинок».

❄ Для наших партнерів з міста Харків закупили продукти харчування та ліки першої необхідності у перші місяці війни.

❄ Стали генеральним партнером Фіналу турніру з дворового міні-футболу. Ми підтримуємо здоровий спосіб життя та спортивні ініціативи.

🇺🇦 Разом ми вистоїмо!