Вболівай за збірну України!

⚽ Коли футбол – це все твоє життя, частина тебе ніби живе в іншому вимірі. В звичайному це може і непомітно, але всередині тебе все по іншому. Футбольні анонси ніби керують твоєю увагою і пріоритетами. А що коли чекаєш гри улюбленої команди?… Без цієї гри вже просто ніяк… Особливо якщо це наша збірна!

🔥 І цей момент обов’язково настає.

🖥 Збираєш друзів цім омріяним вечором у себе вдома, займаєте улюблені місця, а твій великий телевізор – перетворюється на телепорт у іншу реальність! І так стає що важлива в ці миті тільки якість картинки на ньому та чіткий звук. Погодьтесь! Без кращого підключення від кращого провайдера ці важливі для вас та друзів почуття можуть бути неповними, чи взагалі зіпсованими.

⚽ Так вже зовсім скоро ми всі знов будемо переживати ці емоції у реальному часі. Цієї осені відбудеться вирішальний матч України-Шотландії. Суперники групи B зустрінуться у 6-му турі захоплюючого турніру Ліги Націй УЄФА 27 вересня 2022 року. 

⚽ Ми віримо в наших чемпіонів і знаємо, що Україна має всі шанси на блискавичну перемогу. Адже вона показала успішні останні результати в поєдинках: з Фінляндією (2:0), Боснією і Герцеговиною (2:0), Німеччиною (3:1) й Ірландією (1:1)

⚽ Пишаємося тим, що зараз українська збірна є на першому місці Ліги Націй: лідером групи 1 ліги B.  

😎 А за цими захоплюючими спортивними поєдинками ви завжди можете спостерігати разом із телебаченням від “Колумбус”.

Для Вас вже відкриті і розкодовані цифрові спортивні канали: Setanta Sports, Setanta Sports+, Eurosport 1/2, xSport, Спорт 1. Просто ще раз зроби автопошук каналів у налаштуваннях телевізора. 😉

Якщо Ваш ТВ ще не підключений до нашого телебачення – звертайтесь прямо зараз. По діючий акційній пропозиції ці можливості зараз БЕЗКОШТОВНІ.

Вболіваємо разом! Віримо у перемогу! Слава Україні 🇺🇦