Швидкісний Інтернет для бізнесу

Який обрати? Як удосконалити свої комунікації? Як дистанційно контролювати процес роботи. 🤝

☑ Будь який стартап чи діючий бізнес, потребує комфортного приміщення для його працівників, бо одна з головних задач кожного бізнесу – це надати своїм співробітникам максимум можливостей для самореалізації. Тож, оренда чи купівля нової площі для бізнесу і налаштування якісного зв’язку в ньому – це логічна і необхідна справа справжнього керівника. Як впоратись з цим максимально ефективно?

☑ Для міста Тернополя пропозицій взяти, офіс, склад або комерційне приміщення в оренду у інтернеті дуже багато, але саме компанія Колумбус, зможе Вам організувати  надійне оптоволоконне інтернет-підключення у будь-якій точці Тернопілля, також у області. 

💪 Ми робимо так, щоб у Колумбус завжди була найбільш гнучка цінова політика, врахувавши потреби всіх абонентів! Пропонуємо для будь-якої комерції найкращі умови підключення і найкращі пропозиції щодо співвідношення швидкості/надійності/ціни. 

😊 Малий бізнес як: маф, магазин, заклад швидкого харчування, студія, потрібна реальна ір – для віддаленого доступу, підключення касових апаратів, тощо, тому входить у вартість всіх тарифних планів.

😊 Великий бізнес, зазвичай використовуючи виробничі та складські приміщення, капітальні споруди, бізнес центри, торгові комплекси – має можливість підключити більш відмовостійкий зв’язок та скористатися відокремленими основним і резервним інтернет  каналами для ще більшої керованості бізнесом у будь яких незвичайних обставинах. Зможете забути про спонтанне відключення інтернету, пропущені дзвінки та повідомлення від важливих клієнтів. А ще Колумбус може з’єднати в одну мережу Ваші офіси, які знаходяться на відстані один одного завдяки локальній мережі. Її обслуговуванням займатимуться наші фахівці через віддалене управління

✔ Ну і звісно створити публічну Wi-Fi зону для співробітників і відвідувачів вашого офісного приміщення, закладів харчування, готелю, бізнес центру навіть на короткий період або для проведення масового заходу, користуючись інтернетом без перепідключення мережі чи обмеження швидкості.

✔ Ще одна можливість з Колумбус заслуговує окремої уваги. Це відеонагляд та скуд системи (система контролю управління доступом). У підприємствах у яких велика кількість персоналу для мінімізації конфліктів, можливості дистанційного контролю за персоналом, фіксація порушень, контроль особливо важливих приміщень, контроль зон обслуговування клієнтів і таке інше.

✔ Керувати системою можна з мобільного у будь-якій точці світу, та мати доступ як до камер в онлайн режимі так і до архіву у хмарному сховищі.

😎 Ми не могли пропустити ще 8 додаткових переваг, які ви отримаєте з нами:

🔵 супровід персонального менеджера;

🔵 безкоштовна консультація та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

🔵 оперативне підключення з моменту оформлення заявки;

🔵 бухгалтерський і юридичний супровід;

🔵 обслуговування з можливістю виїзду майстра у вихідні та святкові дні;

🔵 реальна IP-адреса;

🔵 гарантія на монтаж обладнання;

🔵 технічна підтримка 24/7.

 

Обирайте найкраще, а  саме Колумбус!

Для детальної інформації телефонуйте:

📲 0800 607 407

📲 067 673 5677